Gold 

Project Overview

Built in five floors, the house with sufficient sunlight demonstrates magnificent characteristics, of which the elegant styles present by the ceiling, floors, walls and column beans consistently display dignified atmosphere.

Organisation

SECURE STONE ARCHITECTURAL SPACE PLANNING FIRM

Team

Shi-Zhe Luo

Project Brief

The daylight scattering around the residence reveals the civilization of humanity that accordantly merges with the residential environment.

Project Need

The main paints selections are based on the graceful light colors coordinated with the black and white. The main walls furnished with the beige travertines exhibit grand style. Likewise, the tall silver-grey marbles, which are over than 1 meter, spanned along the five floors intensify the majestic and splendid vigor in the house.

Design Challenge

The staircases, with steel structure, are decorated along the walls upward between the living and dining room. Due to a number of glass furnished on the first floor, the residence enjoys the comfort from sufficient sunlight. Additionally, the second and roof decorated with large glass fill the residence with lukewarm temperature of daylight as well.

Sustainability

For the client staying mostly abroad, the design team brings to the market the one-of-a-kind architecture, in which the enlarged space guarantees the pleasant life. The consistent expanded design layout, extending from the living and dining room to the kitchen, makes amiable the living environment.




Open to all international projects this award celebrates innovative and creative building interiors, with consideration given to space creation and planning, furnishings, finishes, aesthetic presentation and functionality. Consideration also given to space allocation, traffic flow, building services, lighting, fixtures, flooring, colours, furnishings and surface finishes.  


More Details