[PAR22]

Silver 

Project Overview

Today's top luxury house most of the potential chengshan, such as Beverly Hills, Kyoto Lanshan, Chongqing goose ridge peak, in the sun and the month idle, view green mountains endless, stretch he eyes. Also such as LVYOU ROAD JINMAO PALACE, looking for the mountain of the indifferent static, extracting natural, boundless villa residence model.
It is in this changing mountain landscape and vision that inspiration is born. The model room designed by SRD DESIGN aims to break through the limitations of the city and create the classic aesthetics and enduring charm of luxurious living.
When the gorgeous prosperity becomes the background color of the city, tranquility becomes a kind of luxury existence. Tourism road Jinmao Mansion in the bustling, star hotel suites design, and from the elderly room, master room to children's room are on one floor, do not disturb each other, to meet the needs of each member of the family, physical and mental get better relaxation and rest.

Organisation

SRD DESIGN

Team

YONGNA SHENG

Project Brief

Today's top luxury house most of the potential chengshan, such as Beverly Hills, Kyoto Lanshan, Chongqing goose ridge peak, in the sun and the month idle, view green mountains endless, stretch he eyes. Also such as LVYOU ROAD JINMAO PALACE , looking for the mountain of the indifferent static, extracting natural, boundless villa residence model.
It is in this changing mountain landscape and vision that inspiration is born. The model room designed by SRD DESIGN aims to break through the limitations of the city and create the classic aesthetics and enduring charm of luxurious living.
When the gorgeous prosperity becomes the background color of the city, tranquility becomes a kind of luxury existence. Tourism road Jinmao Mansion in the bustling, star hotel suites design, and from the elderly room, master room to children's room are on one floor, do not disturb each other, to meet the needs of each member of the family, physical and mental get better relaxation and rest.

Project Innovation/Need

The main tone of the space draws inspiration from the color of the four seasons. Show the residence in the context of contemporary design from the perspective of nature. "Four seasons" is the key word designed by the designer. It is not only the application of green, but also the most classic feeling in the cycle of four seasons.

Design Challenge

From the concept scheme to the final presentation, the time period is relatively long, in which the customer's idea is constantly changing, need to change the scheme at any time, time-consuming.
Some of them are imported furniture, which takes a long time to transport from Italy due to COVID-19.

Sustainability

The vertical green wall in the basement not only gives people a breakthrough visually, but also increases the natural breathing of the space.
The rhythm of light and shadow, the donkey swaying, draw the outline of the original natural relaxed and comfortable.


Tags



This award celebrates innovative and creative building interiors with consideration given to space creation and planning, furnishings, finishes and aesthetic presentation. Consideration also given to space allocation, traffic flow, building services, lighting, fixtures, flooring, colours, furnishings and surface finishes.
More Details